5 Συμβουλές για το πώς να χωρίσετε με τον σύντροφό σας σαν κύριος

4
5 Συμβουλές για το πώς να χωρίσετε με τον σύντροφό σας σαν κύριος

Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, ειδικά όταν πρέπει να είσαι εσύ αυτός που θα κάνει το «χωρισμό». Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να χωρίσετε με τον σύντροφό σας σαν κύριος και πώς να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα που έρχονται μετά.

Πίστωση φωτογραφίας: RawPixel

Είστε σε τοξική σχέση; Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας να είστε ασυμβίβαστοι από κάθε άποψη και να μην μπορείτε να ξεπεράσετε τα θέματα και τα προβλήματα που αυτό προκαλεί στη σχέση σας; Ίσως έχετε ερωτευτεί ή έχετε γνωρίσει κάποιον με τον οποίο είστε πιο συμβατοί;

Ανεξάρτητα από τις συνθήκες, εσύ απλά όχι θέλουν να τελειώσουν η σχέση ξαφνικά ή ξαφνικά γίνεται άγνωστος ή «χάνει στη δράση» σε μια προσπάθεια να αποφύγει αυτή την αμήχανη και δύσκολη συζήτηση.

Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, το ξέρω! Μερικές φορές είναι ακόμη και ακατάστατα με πολλά δάκρυα και συναισθηματικό πόνο!

Έχω ακούσει πολλές κυρίες να παραπονιούνται για το πώς οι άντρες είναι «αποβράσματα». πώς δεν τους κατέχουν και τους χωρίζουν «σαν αληθινός άντρας» όταν τερματίζουν μια σχέση.

Οπότε, ναι, είναι χάλια ανεξάρτητα από τη θέση σας στο χωρισμό, ειδικά αν είναι μονόπλευροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τερματίσετε μια σχέση με λάθος τρόπο.

Πώς το κάνετε με τρόπο που δεν είναι πολύ ακατάστατο;

❝ δεν είσαι πια κουνελάκι.  είσαι άνθρωπος.  ❞ ένα κουνελάκι που ερωτεύεται… #fanfiction #Fanfiction #amreading #books #wattpad

Πρόσφατα, έκανα κύλιση στο δικό μας Σελίδα Instagram (Kobi Koachman), περιήγηση σε ορισμένες από τις αναρτήσεις στο χρονολόγιό μας, όταν μια συγκεκριμένη ανάρτηση βίντεο τράβηξε την προσοχή μου. Ήταν μια συνέντευξη βίντεο μιας κυρίας που αντιμετώπιζε τον πρώην της δημόσια επειδή δεν ήταν «αρκετά άντρας» για να της πει κατάμουτρα ότι τη χώριζε.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν της είχε πει τίποτα, αλλά σταμάτησε να της τηλεφωνεί για λίγο και δεν σήκωνε το τηλέφωνό του.

Ήταν ξεφλουδισμένος σχετικά με τη σχέση τους που απλώς διέκοψε κάθε επικοινωνία με την κοπέλα του ελπίζοντας ότι θα λάβει το μήνυμα ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον (τι λάθος κίνηση!).

eatsleepdraw:

Με έβαλε σε σκέψεις – πολλοί άντρες δεν ξέρουν πώς να χωρίσουν με γυναίκες, όπως αυτός ο νεαρός άνδρας Έβλεπα στο βίντεο.

Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει γιατί όπως αξιότιμοι κύριοι, δεν πρέπει να χωρίσετε μέσω μηνύματος, να πάτε “MIA” ή όχι επικοινωνήστε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας.

Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να χωρίσετε με έναν σύντροφο ανεξάρτητα από την κατάσταση ή πόσο απίστευτα αμοιβαίο μπορεί να είναι για εσάς.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές επί πώς να χωρίσουμε σαν κύριος ότι εσυ είναι (ή υποτίθεται ότι είναι).

5 Συμβουλές για το πώς να χωρίσετε σαν κύριος

#1. Χωρίστε με πρόσωπο με πρόσωπο

χωρίστε σαν κύριος

Αν θέλετε να χωρίσετε, κάντε το με χάρη. Χωρίς φαντάσματα, γραπτά μηνύματα ή αποκλεισμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όχι να φύγετε ή να στείλετε κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά για εσάς. Απλώς δεν είναι αριστοκρατικό! Καλύτερα να της μιλάς πρόσωπο με πρόσωπο.

  • Κοιτάξτε την απευθείας στα μάτια ενώ μιλάτε.
  • Μην είστε αγενείς και μην δημιουργήσετε μια σκηνή.
  • Μάθετε τι θα πείτε και πείτε το ειλικρινά, απαλά χωρίς θυμό ή οποιοδήποτε συναισθηματικό ξέσπασμα.
  • Μην ανησυχείτε όταν μιλάτε.
  • Εξηγήστε γιατί πρέπει να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο και ότι περάσατε υπέροχα μαζί της και ευχηθείτε καλή επιτυχία.

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να τερματίσετε τη σχέση σε μια καλή νότα και να κλείσετε και τα δύο μέρη.

#2. Μην διαδίδετε άσχημα λόγια για αυτήν

χωρίστε σαν κύριος

ΕΝΑ Ο αληθινός κύριος δεν κουτσομπολεύει ποτέ ή να πει άσχημα λόγια για μια γυναίκα με την οποία είχε σχέση σε οποιοδήποτε άλλο άτομο. Της δείχνει σεβασμό ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης τους.

Πείτε μόνο θετικά πράγματα όταν τη ρωτάτε ή πείτε τους ότι περάσατε ένα υπέροχο ταξίδι μαζί και κάθε ταξίδι έχει ένα τέλος, το ίδιο και το δικό σας. Απλός!

#3. Χωρίστε σαν αληθινός κύριος και κρατήστε τα όπλα σας

άνθρωπος σφουγγάρισμα

Το να αποφασίσεις να χωρίσεις με τον σύντροφό σου είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση ειδικά αν είναι κάποιος που κάποτε αγαπούσες (ή μπορεί να αγαπάς ακόμα). Μερικές φορές, θα έχετε ακόμη και αμφιβολίες για τον χωρισμό και μπορεί να μην θέλετε να δείτε τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητος ένας χωρισμός.

Λέτε στον εαυτό σας ότι αντιδράτε υπερβολικά, ή ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή ότι είστε πολύ βιαστικοί. Είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι είστε απόλυτα σίγουροι για τον χωρισμό και πρέπει να εμμείνετε στην απόφασή σας, μόλις το πάρετε.

Το να πηγαίνεις πέρα ​​δώθε δεν κάνει τίποτα άλλο από το να βλάπτει και τους δύο μακροπρόθεσμα.

#4. Κάντο Ιδιωτικά

άνδρας και γυναίκα

Ποτέ μην χωρίζετε με κάποιον σε δημόσιο χώρο! Αυτό είναι λίγο αναίσθητο, αν με ρωτάτε, το να αφήνεις κάποιον λυπημένο και λυπημένος σε ένα εστιατόριο είναι υποτιμητικό και αγενές. Καλά να παραμείνετε ήρεμοι σε όλη τη δοκιμασία.

#5. Αντιμετωπίστε το άλλο άτομο με σεβασμό

χωρίστε σαν κύριος

Ανεξάρτητα από τον λόγο του χωρισμού, πάντα να την αντιμετωπίζετε με σεβασμό. Μην είσαι χυδαίος και προσβλητικός. Αφήστε τον άλλον να μιλήσει και να ακούσει. Θυμάμαι είσαι κύριος και αξιοπρεπής άνθρωπος και θα πρέπει να ξεχειλίζεις τάξη σε ό,τι κάνεις.

Τελικές σκέψεις

Κύριοι, είμαι σίγουρος ότι έχετε μάθει ένα ή δύο πράγματα διαβάζοντας αυτό το κομμάτι. Σε μια τελευταία σημείωση, είναι χάλια το να «χαιρόμαστε» και το ίδιο είναι και η πράξη του «χωρισμού με κάποιον». Το πιο σημαντικό είναι να το κάνεις με τον σωστό τρόπο, μετά να προχωρήσεις και να το ξεπεράσεις.

Εδώ είναι μια τελευταία συμβουλή, που πρέπει πάντα να κρατάτε σε αυτό το μάντρα – Να είστε πάντα ευγενικοί με αυτούς που αγαπούσατε.

Εάν έχετε πάρει αυτήν την απόφαση να χωρίσετε με κάποιον για έναν αληθινό λόγο, όπως το να είστε σε τοξική σχέση, να ερωτεύεστε (και ειλικρινά έχετε δοκιμάσει ό,τι ήταν δυνατό για να το διορθώσετε) ή ίσως έχετε γνωρίσει κάποιον που είναι πιο συμβατά με, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες που αναφέρονται παραπάνω και να χωρίσετε με τον πιο αξιοπρεπή και ευγενικό τρόπο.

Αντιμετωπίστε την πρώην σύντροφό σας με αξιοπρέπεια και σεβασμό που θέλετε να σας φερθεί, θα είστε και οι δύο καλύτερα γι’ αυτό. Ό,τι καλύτερο, καθώς προσπαθείτε να είστε πάντα αληθινός κύριος!

Ευχαριστώ για την ανάγνωση. Μέχρι την επόμενη φορά, συνεχίστε να τα πηγαίνετε καλά, να ζείτε καλά και να ντύνεστε καλά. Μείνετε αριστοκρατικοί, πάντα!

Το δικό σου στυλ,

Kobi O. Mbagwu (κ. Kobi)
Ιδρυτής, KOBI KOACHMAN
Συνδεθείτε μαζί μου

Επί Facebook | Ίνσταγκραμ | Κελάδημα | Linkedin | Pinterest

Ακολουθήστε τον MR KOACHMAN με το Bloglovin >>>

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Ονομάζομαι Kobi O. Mbagwu, επαγγελματίας σύμβουλος εικόνας, ειδικός σε στυλ ανδρικών ενδυμάτων και επιχειρηματίας που χρησιμοποιεί τη μόδα, το στυλ και τα ρούχα ως βασικά εργαλεία για να μεταμορφώσει τους απλούς άντρες σε εξαιρετικούς αριστοκρατικούς κυρίους. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω τους κυρίους να ντύνονται καλύτερα, να ζουν καλά, να τα πάνε καλά και να αναπτύξουν ένα μοναδικό προσωπικό στυλ που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής και τους στόχους τους. Πιστεύω ότι η επιτυχία μπορεί να χτιστεί μέσα από το στυλ. Πιστεύω ότι η μόδα είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει θετικά τη ζωή των ανθρώπων. Πιστεύω επίσης ακράδαντα ότι αν ντύνεσαι καλά, δείχνεις καλά, και αν φαίνεσαι καλά, νιώθεις καλά και όταν νιώθεις καλά, ανησυχείς λιγότερο, και όσο λιγότερο ανησυχείς, τόσο περισσότερο μπορείς να παραμείνεις παρακινημένος και συγκεντρωμένος στα επιδίωξη στόχων και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ζήσετε μια πιο ικανοποιητική και επιτυχημένη ζωή.


παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply