Ο Κινέζος ποπ σταρ Lay Zhang As είναι ο νέος πρεσβευτής της μάρκας Hublot

0
Ο Κινέζος ποπ σταρ Lay Zhang As είναι ο νέος πρεσβευτής της μάρκας Hublot

Ο επί μακρόν συλλέκτης ρολογιών Hublot και βραβευμένος Κινέζος τραγουδιστής/τραγουδοποιός, χορευτής, παραγωγός δίσκων και ηθοποιός Lay Zhang εντάσσεται στην οικογένεια Hublot ως πρεσβευτής της επωνυμίας της. Μοιράζοντας ένα κοινό πάθος για πολυπολιτισμικές επιρροές, οι Hublot και Lay Zhang κάνουν τον τέλειο συνδυασμό της τέχνης και του στυλ.

«Ως πολυεπιστημονικός καλλιτέχνης, ο Lay αντιπροσωπεύει τέλεια τις αξίες του Hublot: First, Unique, Different. Στη Hublot, πιστεύουμε στη συνένωση της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας με τη φιλοδοξία και είμαστε πάντα σε επιφυλακή για τολμηρή καινοτομία. Η αφοσίωση του Lay στην ερμηνεία και η συγχώνευση του παραδοσιακού και του μοντέρνου τον καθιστούν τέλειο πρεσβευτή για το Hublot. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Lay στην οικογένεια και προσβλέπουμε σε νέες ευκαιρίες και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας μαζί», λέει ο Ricardo Guadalupe, Διευθύνων Σύμβουλος της Hublot.

Ο Ζανγκ είναι πολύ γνωστός για τη μοναδική και διαφορετική αντίληψη του στον κόσμο της μουσικής και των τεχνών παραστάσεων. Μπορεί να συνδυάσει διαφορετικές ταυτότητες χρησιμοποιώντας τις πολλαπλές του πτυχές ως ερμηνευτής, χορευτής, τραγουδιστής και ηθοποιός, ενώ συνδυάζει επίσης την κινεζική κουλτούρα με ένα επαναστατικό είδος μουσικής και περφόρμανς. Αυτή η μοναδική ιδέα τον οδήγησε να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ασία. Είναι επίσης ένας από τους πρώτους Ασιάτες διασκεδαστές που παρουσίασαν πολλές ταυτότητες στη σκηνή. Το μουσικό του στυλ, “M-pop” ή Mixed Mandarin pop μουσική, στοχεύει να φέρει την κινεζική κουλτούρα σε ένα διεθνές κοινό, ενσωματώνοντας έτσι πλήρως το Art of Fusion DNA του Hublot.

«Θέλω να δημιουργήσω ένα νέο και μοναδικό στυλ συνδυάζοντας τη σύγχρονη μουσική και χορό με τους πολιτιστικούς θησαυρούς που υπάρχουν στην Κίνα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Πάντα δουλεύω με παραδοσιακά στοιχεία της πατρίδας μου και θέλω να το δείξω με νέο πρίσμα. Η Hublot είναι γνωστή για την πρωτοποριακή καινοτομία στην ωρολογοποιία και την τολμηρή αναμόρφωση της παράδοσης με μια προνοητική νοοτροπία για να αποκαλύψει το μοναδικό χάρισμα των ρολογιών της. Και οι δύο θέλουμε να ξεπεράσουμε τα όρια των αντίστοιχων πεδίων μας. Ως μεγάλος θαυμαστής του Hublot, είναι τιμή μου που γίνομαι μέλος της οικογένειας Hublot», λέει ο νεαρός καλλιτέχνης.

Ευγενική προσφορά εικόνας: Hublot

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply