Η Zenith ολοκληρώνει τη σειρά τριλογίας Lupin III με μια νέα έκδοση Split Dial

0
Η Zenith ολοκληρώνει τη σειρά τριλογίας Lupin III με μια νέα έκδοση Split Dial

Ήταν το 2019 όταν η ελβετική μάρκα ρολογιών Zenith ένωσε τα χέρια με τις ιαπωνικές σειρές manga και anime Λούπιν ο Τρίτος να παράγει ένα ρολόι εξαιρετικού διαμετρήματος. Ήταν η πρώτη φορά που δημιουργήθηκε ένα ρολόι βασισμένο σε μια απεικόνιση σε μια ιαπωνική σειρά manga και anime.

Η ιστορία ξεκινά όταν ο Daisuke Jigen, το δεξί χέρι και ο καλύτερος φίλος του πρωταγωνιστή Lupine III, απεικονίζεται να φορά ένα ρολόι βασισμένο στο El Primero A384 με μαύρο, γκρι και επίχρυσο καντράν που δεν είχε υπάρξει ποτέ πριν. Επιπλέον, μια παρόμοια έκδοση λευκού panda dial του ρολογιού εντοπίζεται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Με βάση αυτές τις απεικονίσεις, η Zenith παρήγαγε το Chronomaster Revival Lupin The Third εκείνη τη χρονιά, εμπνευσμένο από το μαύρο, γκρι και επίχρυσο μοντέλο. Το επόμενο έτος, το 2020, κυκλοφόρησε μια άλλη έκδοση σε ένα λευκό panda καντράν, παρόμοια με την απεικόνιση στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς manga.

Ο Daisuke Jigen, το δεξί χέρι και ο καλύτερος φίλος του πρωταγωνιστή Lupine III, απεικονίζεται να φορά ένα ρολόι βασισμένο στο El Primero A384 με μαύρο, γκρι και επίχρυσο καντράν που δεν είχε υπάρξει ποτέ πριν.

Για το 2022, η Zenith ολοκληρώνει αυτή τη σειρά αποκαλύπτοντας μια νέα έκδοση, που ονομάζεται Chronomaster Revival Lupin The Third–Final Edition. Αυτό το νέο ρολόι διαθέτει ενδείξεις σχεδίασης περιβλήματος με χωριστό καντράν από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Σχετικά με το ρολόι

Το νέο Zenith Chronomaster Revival Lupine The Third–Final Edition διατίθεται σε θήκη από τιτάνιο 37 χιλιοστών σε σχήμα κάννης με συνδυασμό δύο καντράν που διαθέτουν δύο διακριτά και ασύμμετρα μισά. Το διαχωρισμένο καντράν φιλοξενεί όλα τα στοιχεία και από τους δύο χρονογράφους Zenith. Στη μία πλευρά βρίσκεται το ημι-γυαλιστερό μαύρο καντράν με βαθύ γκρι μετρητές και χρυσούς εφαρμοσμένους μαρκαδόρους και δείκτες από την πρώτη έκδοση. Το άλλο μέρος του καντράν φιλοξενεί ένα κρεμ-λευκό καντράν με μαύρους μετρητές σε αντίθεση σε διαμόρφωση “panda” με μπεζ SuperLumiNova που προέρχεται από τη δεύτερη έκδοση.

  Zenith Chronomaster Revival Lupin The Third–Final Edition

Με την προσδοκία των πελατών να σχηματίσουν ακραίες απόψεις για αυτήν την έκδοση, το Zenith Chronomaster Revival Lupin The Third–Final Edition είναι ένα έργο τέχνης που δημιουργήθηκε ακολουθώντας μια μακρά και λεπτή διαδικασία. Περιλάμβανε τη λήψη ενός κενού καντράν, το φινίρισμά του σε ένα ασημί-λευκό χρώμα στο δεξί μισό και το φρεζάρισμα των μαύρων μετρητών χρονογράφου. Ταυτόχρονα, το υπόλοιπο καντράν προστατεύεται με μια στρώση διαφανούς και άχρωμης λάκας. Η ακριβής διαδικασία χρησιμοποιείται για τη βαφή του δεύτερου μισού του καντράν, ενώ διασφαλίζεται ότι το άλλο μισό είναι καλά προστατευμένο ώστε τα χρώματα να μην αναμειχθούν μεταξύ τους. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται όταν προστεθεί μια άλλη στρώση χρωμάτων στο μείγμα.

Στο Zenith Chronomaster Revival Final Edition βρίσκεται η αυτόματη κίνηση El Primero 400 που προσφέρει λειτουργίες χρονογράφου και ρολόγια σε απόθεμα ισχύος 50 ωρών.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Περιορισμένο σε μόλις 250 κομμάτια, το Zenith Chronomaster Revival Lupin The Third–Final Edition κοστίζει 7,92 lakh Rs (κατά προσέγγιση). Έρχεται σε ένα βραχιόλι με σκάλα τιτανίου που σχεδιάστηκε αρχικά από τη διάσημη εταιρεία Gay Frères, δίνοντας στο ρολόι μια ξεχωριστή ρετρό πινελιά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply