Η OMEGA αποκαλύπτει έναν νέο Speedmaster στο δικό της Canopus Gold της μάρκας

1
Η OMEGA αποκαλύπτει έναν νέο Speedmaster στο δικό της Canopus Gold της μάρκας

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με τα μεγάλα νέα από την ελβετική μάρκα ρολογιών πολυτελείας OMEGA. Πρόσφατα ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου Speedmaster Caliber 321. Ολοκληρωμένο με vintage λεπτομέρειες και όμορφο σχεδιασμό σε 18K Canopus GoldÔ, το νέο Speedmaster 321 σηματοδοτεί την τρίτη κυκλοφορία της εμβληματικής σειράς 321 – το κίνημα που εξόπλισε για πρώτη φορά το Speedy από το 1957 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Η έμπνευση πίσω από το νέο Speedmaster 321:

Η θρυλική συλλογή Speedmaster κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1957 για επαγγελματίες οδηγούς αγώνων. Το 2022 Speedmaster 321 εμπνέεται από αυτό το πρώτο Speedmaster, σηματοδοτώντας την 65η επέτειο της συλλογής. Γνωστό και ως CK2915-1, το ρολόι ήταν το πρώτο που διέθετε μια κλίμακα ταχυμέτρου στη στεφάνη αντί για το καντράν, η οποία εξασφάλιζε τέλεια αναγνωσιμότητα και ευκολία στη χρήση. Το CK2915-1 διέθετε επίσης έναν μοναδικό συνδυασμό συμμετρικής θήκης με ευθείες ωτίδες, βουρτσισμένο ατσάλινο πλαίσιο και δείκτες Broad-Arrow.

  Omega Speedmaster Caliber 321 Canopus Gold

Omega-Speedmaster-Calibre-321-Canopus-Gold™-3 Omega-Speedmaster-Calibre-321-Canopus-Gold™-4-scale

Αναλυτικά: Speedmaster 321 Canopus
Το 321 Canopus έρχεται σε μια μοναδική θήκη 38,6 mm, κατασκευασμένη σε χρυσό Canopus 18 καρατίων. Τι είναι αυτό το νέο υλικό; Το Canopus Gold™ είναι η έκδοση λευκού χρυσού της OMEGA – ένα κράμα λευκού χρυσού 18 καρατίων με πλατίνα, ρόδιο και παλλάδιο. Διακρίνεται για την υψηλή λάμψη, τη λευκότητα και τη μακροζωία του, το Canopus Gold™ χαρίζει μια αποκλειστική και πολυτελή αίσθηση στο ανανεωμένο Speedmaster. Η δομή της θήκης της έκδοσης 2022 είναι παρόμοια με την αρχική με την κυκλική βουρτσισμένη στεφάνη σε χρυσό, ίσιες ωτίδες και γωνιακό σχήμα. Στο πλάι της θήκης υπάρχουν ωθητές αντλίας και το σύμβολο NAIAD στην κορώνα του ρολογιού που αναφέρονταν ρητά στην αντοχή στο νερό σε ορισμένα από τα πρώτα μοντέλα CK2915.

Omega-Speedmaster-Calibre-321-Canopus-Gold™

Το βαθύ μαύρο καντράν όνυχα με εφαρμοσμένο vintage λογότυπο OMEGA και τυπογραφία με οβάλ “O” προσφέρει την απόλυτη αντίθεση. Προσθέστε την παρουσία χεριών και ευρετηρίων από λευκό χρυσό 18 καρατίων με την επεξεργασία Canopus Gold™ PVD που ενισχύουν περαιτέρω την τέλεια αντίθεση με υψηλή αναγνωσιμότητα. Ο επιλογέας φιλοξενεί επιπλέον τρεις κλασικούς υποεπιλογείς Speedmaster, συμπεριλαμβανομένης μιας μικρής οθόνης δευτερολέπτων, συσκευή εγγραφής 30 λεπτών και συσκευή εγγραφής 12 ωρών, μαζί με τη λειτουργία κεντρικού χρονογράφου.

Omega Speedmaster Caliber 321 Canopus Gold™

Στο εσωτερικό του Speedmaster 321 Canopus είναι το εμβληματικό κίνημα χρονογράφου Calibre 321 της OMEGA. Αυτό το νέο 321 είναι μια μοντέρνα αναδημιουργία της αρχικής κίνησης που χρησιμοποιήθηκε μέσα στο πρώτο Speedmaster, το οποίο η OMEGA κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019. Η θήκη από ζαφείρι με χαραγμένο το κλασικό Ιππόκαμπο επιτρέπει στον χρήστη να έχει μια καθαρή εικόνα της εμβληματικής κίνησης που λειτουργεί μέσα.

Omega-Speedmaster-Calibre-321-Canopus-Gold™

Με τιμή 69,47 lakhs INR (περίπου), το Omega Speedmaster Caliber 321 Canopus Gold™ διατίθεται σε ένα επίπεδο βραχιόλι Canopus Gold™ και πωλείται αποκλειστικά μέσω των μπουτίκ OMEGA.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply